Föranmäl dig till Finanskursens Fjärde årskull

Hur många företag har du missat, trots att du visste att de skulle gå bra? En enkel värdekoll på 5 min hade kunnat ge dig alla bevisen du behövde.

Föranmäl dig till Finanskursen Årskull Fyra – av Mikael Syding, med 25 års erfarenhet i finansbranschen. Utsedd till Europas bästa hedgefondförvaltare, 2000-2010 med ackumulerad avkastning på 600% över index.

Meddelande från Micke:

“Under närmare 25 år har jag dedikerat mig till finansbranschen. Från buy-side till sell-side, hedgefondförvaltare till riskkapitalist. Av dessa kan jag säga att inget lär dig mer än att vara ansvarig för en hedgefond. Sista 3 åren har jag skrivit artiklar, spelat in podcasts, och använt social media för att träna upp min kommunikation. Nu har jag förmedlat mina viktigaste lärdomar – med Finanskursen. Finanskursen kombinerar teori och praktik.”  

Finanskursen pågår under 12 veckor

Du kommer lära dig:

Värdeinvestering

Analysmetoder

Marknadskunskap

Mer Information om Kursens Innehåll

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Hedgefond

Utöver de 8 modulerna får du även lära dig:

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Och mycket mer…

Som på en MBA, SFF, eller Handels, men utan att betala 100k+…

Även saker som endast kan uppfattas med erfarenhet, t.ex Risk, Timing, Psykologi och annat som kan ta ett årtioende eller två att få känn på.

Föranmäl ditt intresse nedan genom att lämna namn och emailadress, så skickar vi en bekräftelse till dig via mail inom 48 timmar och återkommer med mer information innan fjärde årskullen startar i september

(Föranmälan är ej bindande, men vi ger förtur till tidiga ansökare.)

Obs: Om du jobbar på en analysavdelning (eller söker jobb på en) kommer du få ett försprång mot konkurrenter om du har läst Finanskursen. Du kanske kan fråga arbetsgivaren om den vill betala för kursen som en introduktion/vidareutbildning för jobbet.

Du kan även maila oss på Support@Finanskursen.se